Menu Premium
Loading...

E3 2016 trailer The Last Guardian geeft een releasedatum

Boy Körver 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar een flink aantal jaren na de aankondiging weten we dan eindelijk wanneer we aan de slag kunnen met The Last Guardian. Vlak na het onthullen van God of War was het zover: de E3 2016 trailer The Last Guardian geeft releasedatum. 

Sony knalt er in korte tijd heel wat games doorheen op hun persconferentie en zo komt dus ook The Last Guardian aan bod. De bovenstaande trailer onthult nog niet veel meer dan de release datum van 25 oktober 2016. Het is dan ook nog niet helemaal duidelijk wat we kunnen verwachten van de gameplay, maar aangezien deze game ontwikkeld wordt door de makers van ICO en Shadow of the Colossus staat ons heel wat te wachten. De langverwachte game was vorig jaar ook al te aanschouwen op de E3 persconferentie van Sony. Toen werd duidelijk dat de game er aan zat te komen en nu weten we dus wanneer dat is!

The Last Guardian is vanaf 25 oktober 2016 te spelen op de PlayStation 4 en is daarmee een klein decennium in ontwikkeling geweest. Welke verwachtingen heeft deze game geschept en gaan die waargemaakt worden volgens jou? Wij horen het graag van je hieronder in de comments of op #GKE3!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch