Menu Premium
Loading...

Bekijk wat de Deadline update toevoegt aan GTA Online

08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar heeft GTA Online vandaag van verse content voorzien. De update, genaamd Deadline, introduceert naast een nieuwe mode, een futuristisch ogend voertuig en tal van extra’s om te unlocken. Bekijk wat de Deadline update toevoegt aan GTA Online in de nieuwe trailer hierboven.

Los Santos kan nog wel wat felle kleuren en dito competitie gebruiken moet Rockstar gedacht hebben. Met de Deadline update brengt de ontwikkelaar de Deadline mode waarin maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen op de Nagasaki Shotaro, een nieuw en bloedsnel racemonster op twee wielen. De motorcycle is naast de nodige neonlichten voorzien van allerlei features om de competitie tijdens het racen uit de weg te ruimen. Wat te denken van bijvoorbeeld een exploderend light trail of de extra movement power-ups met: Boost (nog sneller), Zoned (scherp sturen) en Hop (ontwijken maar). Onopvallend over de straten van Los Santos is er niet meer bij. Zeker niet in het donker.

Naast de nieuwe motor en de bijbehorende Deadline mode zijn er ook de nodige extra’s te unlocken. Uiteraard hebben deze vrij te spelen (of te kopen) bonuses alles te maken met de nieuwe Nagasaki Shotaro. Een bijpassende outfit mag immers niet ontbreken. Speel jij GTA Online nog altijd onverbitterd door?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch