Menu Premium

‘PlayStation wil Remedy Entertainment bemachtigen’

Hylke Haagsma 03/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation gaat Remedy Entertainment aan zich binden, als we de geruchten mogen geloven. Volgens bronnen van Pushsquare is Sony bezig met het sluiten van een deal met de studio. Wat daar echter vraagtekens bij zet is het nieuws wat van de week tot ons kwam, dat Remedy de rechten van Alan Wake weer heeft overgenomen van Microsoft. Zouden ze deze rechten dan gelijk doorgeven aan PlayStation? Het zal toch niet? Remedy Entertainment kennen we van Alan Wake, Quantum Break en de aankomende game Control. Waar zie jij Alan Wake 2 het liefste verschijnen? Op de PlayStation of Xbox? Of toch liever gewoon allebei?

Control is de eerstvolgende game van Remedy

Waar Alan Wake en Quantum Break nog Xbox exclusives waren, komt Control ook op de PlayStation uit. De game verschijnt op 27 augustus. De game wordt uitgegeven door 505 games.

Welke game zou jij willen zien?

Welke game zou jij na Control willen zien? Alan Wake 2? Of toch liever een nieuwe IP? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen.

Welke studio’s gaat PlayStation nog meer aan zich binden?

PlayStation gaat mogelijk nog meer studio’s aan zich binden, net zoals Microsoft dat al deed. Welke dit zullen zijn is nog even afwachten. Tot die tijd is het leuk om te speculeren over welke studio’s we zouden hopen. Kojima Productions, Supermassive Games… Er zijn opties genoeg!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch