Menu Premium

Platinum Games werkt aan mysterieuze nieuwe IP

Rens van Nerum 22/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Platinum Games werkt stilletjes aan een nieuwe game. De uitgever van games als Nier: Automata, Bayonetta en Vanquish laat nog weinig los over hun nieuwe titel. Echter is inmiddels wel bekend gemaakt dat ze werken met een nieuwe regisseur aan hun nieuwe game.

Studio producer Atsushi Inaba kondigde dit nieuws aan tijdens de BitSummit in Kyoto. Hij hield er nog stevig zijn tanden over op elkaar en beschreef de nieuwe regissuer als ”Formless”. Volgens een bericht van OnlySP gaf Inaba aan dat de studio zich ook niet ging houden aan hun jaarlijkse release-traditie om zo langer aan de game te kunnen werken.

Platinum Games werkte recent aan Scalebound die in Januari werd geannuleerd door de uitgever en is momenteel al aan 3 andere games bezig, waaronder een mobile game genaamd Lost Order. Welke game ze nu in ontwikkeling hebben is voor iedereen nog een groot mysterie, maar we zijn nu wel erg nieuwsgierig wat er onze kant op gaat komen.

We weten in ieder geval dat Platinum Games een studio is die vette shit weet uit te brengen. Is er een game waar jij stiekem op hoopt dat Platinum Games zal gaan uitbrengen? Laat je mening horen in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch