Menu Premium
Loading...

PlayStation Vita Games Trailer

Gamekings Redactie 20/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het begint steeds beter te gaan met de broekzakconsole van Sony. Nu de PlayStation 4 in de winkels ligt, wordt de PS Vita een stuk beter verkocht en ook eerder werd er al veel aandacht besteed aan het apparaat. Ondertussen is de PS Vita hét ding dat je wilt hebben als je een liefhebber bent van indiegames. Daarnaast is ook de Remote Play-functie met de PlayStation 4 een reden voor gamers om de handheld in huis te halen. Toch moeten we de grotere games niet vergeten en dat wordt benadrukt in de PlayStation Vita Games Trailer.

De PS Vita van Sony kende in eerste instantie niet de beste start. Niet iedereen was positief en daar waren ook genoeg legitieme redenen voor. Het idee is heel bruut om een goed stuk hardware bij je te kunnen dragen, maar een handheld zonder vette games is natuurlijk waardeloos. Zo uit het blote hoofd zijn er dan ook niet heel veel grote titels te noemen die in de eerste periode na de launch van de PS Vita voor het apparaat uitkomen. Ondertussen is dat wel anders en wordt het ding steeds vaker in de spotlights gezet.

Recentelijk kwam Tearaway exclusief uit voor de PS Vita, wat een game is die náást het feit dat veel mensen ‘m tof vinden ook goed gebruik maakt van de PS Vita-hardware. Daarnaast zijn ook titels als LEGO Marvel Super Heroes te spelen op de handheld. Ze doen bij Sony hard hun best om te laten zien dat de PS Vita een must-have is en dat doen ze dan ook met de PlayStation Vita Games Trailer. Of je het net zo tof vindt als zij bepaal je natuurlijk zelf door de trailer te checken.
PlayStation Vita Games Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch