Menu Premium

PlayStation tv-serie Powers start op 10 maart in Noord-Amerika

Rik Koning 20/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brian Michael Bendis, mede-bedenker van de Powers stripboeken en executive producer van de tv-serie, heeft aangekondigd dat de eerste drie afleveringen van de exclusieve PlayStation tv-serie Powers beschikbaar komen op 10 maart in Noord-Amerika.

De eerste aflevering is dan voor iedereen te zien op PlayStation.com/Powers. PS Plus-bezitters hebben helemaal geluk, want zij kunnen de serie voor nop zien. Verder verkondigde Bendis dat het eerste seizoen tien afleveringen zal bevatten, gemaakt onder leiding van schrijver Charlie Huston en producer Remi Aubuchon. De hoofdrollen worden vertolkt door Sharlto Copley (District 9, Elysium en Maleficent), Eddie Izzard (Valkyrie en Ocean’s Thirteen) en Michelle Forbes (The Killing).

Bendis liet niet weten of de serie ook voor Europeanen te zien is. De aankondiging is alleen op het PlayStation.Blog van de VS geplaatst, het zou dus goed kunnen dat wij voorlopig worden overgeslagen. Tot slot teasede hij een stuk artwork uit de serie en besloot hij “See you online… and if I killed you in GTA V, I’m sorry (not really)”.

Bron: PlayStation.Blog

PlayStation tv-serie Powers start op 10 maart

PlayStation tv-serie Powers start op 10 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch