Menu Premium

Playstation TV komt deze herfst uit in de VS en Europa

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast de vele games die Sony toont op hun persconferentie, krijgen we ook nog wat hardware nieuws voorgeschoteld in de vorm van Playstation TV. Het grote nieuws? De releasedatum is bekend voor ons Westerlingen. Playstation TV komt deze herfst uit in de VS en Europa.

De Playstation TV zorgt er ten eerste voor de je toegang hebt tot een videoservice, waar je films en series kunt checken. Hoe dit exact in elkaar zit is nog niet duidelijk, maar wat misschien voor ons gamers interessanter is, is de toegang tot Playstation Now via Playstation TV. Naast deze toegang zal het ook de PSP en Playstation 1 Classics af kunnen spelen. Zo zijn er al bij release zo’n 1000 games beschikbaar om gelijk te spelen.

Er is ook een bundel beschikbaar die Playstation TV bevat, een DualShock 3 controller, HDMI-kabel, 8 GB memory card en een downloadvoucher voor de Lego Movie Videogame. Dit pakket zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot 1000 games bij release, iets wat zowel de casual gamer als de meer hardcore gamer zeker kan aanspreken.  Er zijn echter nog geen prijzen bekend voor ons, dus daar is het nog even op wachten. In Japan doet de PlayStation TV het aardig goed. Zullen wij westerlingen ook zo enthousiast zijn met z’n allen?

Playstation TV komt deze herfst uit in de VS en Europa

Playstation TV komt deze herfst uit in de VS en Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch