Menu Premium

PlayStation Now wordt goedkoper en krijgt nieuwe games

Lars Leeftink 01/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony steelt vandaag de show als het op nieuws aankomt. Eerder vandaag werd bekend dat de baas van PlayStation zijn biezen had gepakt. Even later werd bekend dat Sony en Playstation wat aanpassingen gaan doen aan hun dienst. Playstation Now wordt een stuk goedkoper en er gaan nieuwe games worden toegevoegd. Veel grote veranderingen dus bij Sony en PlayStation.

Maar welke games dan?

Het zijn niet zo maar games. Geen middelmaat. Het zijn echte krakers. Want wat dacht je van Grand Theft Auto 5, God of War, inFamous Second Son en Uncharted 4: a Thief’s End. Dit zijn bepaald geen koekenbakkers te noemen. Deze games zijn t/m 2 januari 2020 speelbaar via de dienst. De games worden dus tijdelijk toegevoegd, dus grijp nu je kans om de gans te spelen. Zelfs als je ze al een keer gespeeld hebt, zou dit een reden kunnen zijn om de games gewoon nog een keer uit te spelen. En nog meer goed nieuws, want vanaf nu gaat dit elke maand gebeuren. Elke keer dus weer nieuwe blockbusters die worden toegevoegd aan PlayStation Now.

Playstation Now wordt dus goedkoper

En er zal waarschijnlijk niemand zijn die hier wat op tegen heeft. Een maandabonnement was eerst 15 euro. Nu is die prijs verlaagt. Vanaf nu kun je voor 10 euro per maand dus games als God of War en GTA V spelen op je PlayStation 4 en PC. Als je een jaarabonnement wil hebben, kost je dat nu 60 euro. Dat was eerst 100 euro. Ook deze prijs is dus gedropt. Dit wordt gedaan om qua prijs met PlayStation Now niet boven de andere diensten uit te steken. En natuurlijk om zoveel mogelijk mensen naar PlayStation Now te halen. Of dit gaat lukken zal moeten blijken.

Is dit voor jouw genoeg om misschien zo’n abonnement te betalen? Of zijn de games en juist niet de prijs de reden dat je de dienst plots interessant vind? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch