Menu Premium

Playstation Now stopt voor PS3 en PS Vita

Froukje Planken 16/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft aangekondigd Playstation Now, de full-game streaming service, binnenkort stop te zetten voor PS3 en PS Vita. In een statement op Playstation.Blog zegt Sony dat de service vanaf 15 augustus 2017 niet meer beschikbaar is voor Playstation 3, Playstation Vita, alle Sony Bravia TV modellen, alle Sony Blu-ray spelers en alle Samsung TV modellen. De service zal alleen nog beschikbaar zijn voor PS4 en PC.

Sony geeft aan dat ze na veel overwegingen tot deze beslissing zijn gekomen. Op deze manier kunnen ze de focus en de resources volledig richten op de service voor PS4 en Windows PC en kunnen ze de ervaring op deze twee apparaten verder ontwikkelen en verbeteren.

De launch van Playstation Now op PS4 was in januari 2015. In mei 2015 begon de service op PS3 en afgelopen zomer volgde ondersteuning voor de PC. PS Now is een cloud gaming dienst die gebruikers in staat stelt om te betalen voor toegang tot originele Playstation 3 games. Op dit moment kun je meer dan 300 PS3 games streamen met PS Now.

Sony bedankt in zijn statement alle gebruikers en benadrukt dat alle PS Now cloud saves op PS4 en PC toegankelijk zullen blijven.

Maak jij gebruik van PS Now en wat vind je van deze ontwikkeling? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch