Menu Premium

PlayStation Now en PlayStation TV komen naar Europa

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de mensen die gefrustreerd waren over de afwezigheid van backwards compatibility van de PlayStation 4 biedt de PlayStation Now service een uitkomst. Ook de PlayStation TV biedt PlayStation-fans de kans om meer soorten games te spelen op hun TV. Vandaag heeft PlayStation op de Gamescom 2014 bekendgemaakt dat de PlayStation Now en PlayStation TV komen naar Europa, wat we stiekem al konden verwachten en eigenlijk al wisten.

De PlayStation Now service zorgt ervoor dat gamers, tegen een kleine meerprijs, games van de voorgaande generaties Sony-machines kunnen spelen. Er zal een collectie van PlayStation, PlayStation 2 én PlayStation 3 titels beschikbaar worden gemaakt voor de geïnteresseerde gamer. In januari van dit jaar werd PlayStation Now aangekondigd en in de Verenigde Staten zijn ze sinds eind juli een open bèta hiervoor gestart. Hoe zit dat dan met Europa, vraag je je af? Deze service zal in 2015 naar Europa toekomen, al zal er voor de echte release eerst een bèta voor worden gestart in het Verenigd Koninkrijk.

Naast de PlayStation Now heeft PlayStation ook nog een andere service, of liever gezegd apparaat, dat ze graag aan de man willen brengen. De PlayStation TV is als het ware een non-portable versie van de PS Vita. Dankzij het PlayStation TV doosje kan je namelijk thuis, vanaf de bank, PS Vita games spelen op je TV. Dit kastje zal vanaf 14 november verkrijgbaar zijn in Europa. Bij aanschaf ervan zal je ook drie games erbij krijgen, al is niet bekend welke dit zijn. Zal het hier net zo’n succes worden als in Japan?

PlayStation Now en PlayStation TV komen naar Europa

PlayStation Now en PlayStation TV komen naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch