Menu Premium
Loading...

Nike en Sony komen met Limited Edition PG2 PlayStation schoenen

Sebastiaan Brassinga 23/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een bijzonder dag voor PlayStation-fans! Na de aankondiging van de Amiibo-achtige figurines, komt het bedrijf nu met een officiële PlayStation sportschoen: De Nike PG2.

Nike PG2 een ‘cadeautje’ voor de fans

Zoals het nu lijkt, is de PG-2 vanaf 10 februari te kort, in ieder geval in Amerika. De speciale uitgave van Nike’s PG2 zou zo’n $110 dollar gaan kosten. Maar geïnteresseerden zullen snel moeten handelen. De schoen is immers maar beperkt verkrijgbaar, zoals een ‘limited edition’ natuurlijk betaamt.

Op de hak van de schoenen staat een voucher voor PlayStation Network. Sony heeft tot nu toe nog niet duidelijk gecommuniceerd waar de code je precies toegang toegeeft. Hiernaast huisvest de schoen een power button, PlayStation kleurenpalet en een ‘zoom airbag’. Ook verzekerd het bedrijf dat je tenen extra comfort genieten in deze schoen.

De schoen is in samenwerking met de Amerikaanse Paul George tot stand gekomen. George is een professionele basketballer die onder contract staat bij Oklahoma City Thunder. Eerder bracht hij samen met 2K Games de PG1 uit.

Check later deze week Techkings op Gamekings.tv en laat je horen in de comments!

Paul George Nike PlayStation PG2

Paul George met de Nike PG2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch