Menu Premium

PlayStation komt op 1 augustus met een persconferentie

Hylke Haagsma 18/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony maakte vorig jaar een verrassingsaankondiging toen ze onthulden dat ze E3 2019 zouden overslaan. Hoewel we niet de volledige reden hebben waarom Sony E3 oversloeg, werd in het verleden al gezegd dat het bedrijf niet genoeg had om te onthullen en dat de gaming-gigant andere manieren zou overwegen om gamers nieuws te leveren. Ondertussen wachten we nog altijd op meer gameplay en een release date van The Last of Us 2… Is dit dan het moment voor PlayStation?

Komt PlayStation nu dan met The Last of Us 2?

Een van deze middelen was Sony’s State of Play-video-uploads die vergelijkbaar zijn met Nintendo Direct. Waarbij gamers een kleine presentatie kregen van nieuwe aankondigingen van videogames gericht op de PlayStation 4. Nu lijkt het erop dat Sony hun aanwezigheid bij Chinajoy bevestigt. Dit is een game-evenement dat aankondigingen voor de Chinese markt zal presenteren. Deze presentatie duurt twee uur lang. Wat behoorlijk lang is en een paar aankondigingen van videogames bevat, hoewel we niet weten of dit games zijn die eerder op andere markten zijn uitgebracht of gloednieuwe aankondigingen die nog moeten worden onthuld.

In elk geval zal dit waarschijnlijk voor gamers over de hele wereld opwindend zijn, omdat het altijd mogelijk is om een nieuwe trailer te zien, zelfs voor een aankondiging van een videogame die onder de duim is gehouden. We hebben natuurlijk geen flauw idee wat er zal worden onthuld, dus als je het wilt weten, moet je misschien een livestream zoeken als het evenement plaatsvindt op 1 augustus 2019 om 5:30 GMT. Met dat gezegd, alles wat opmerkelijk is, zal natuurlijk direct bij Gamekings te vinden zijn daarna. Wat verwachten jullie van de persconferentie? Is dit dan het moment waarop we meer te zien krijgen van The Last of Us 2?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch