Menu Premium

PlayStation begint met refund van WWE 2K20-gamers na bugs en glitches

Lars Leeftink 25/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of Skate er net zoveel last van heeft als andere gamers hoor je volgende week, maar veel WWE 2K20-gamers hebben merg aan been geklaagd over de bugs en glitches die aanwezig zijn in de nieuwe game van 2K. Zoveel zelfs dat PlayStation is begonnen met geld teruggeven aan mensen die de game hebben gekocht.

WWE 2K20 vol met bugs en glitches

Het is ogenschijnlijk niet best. De game lijkt totaal niet af te zijn en het aantal bugs en glitches dat aanwezig is, is zelfs zo groot dat op Twitter de hashtag FixWWE2K20 trending is gegaan. En dan weet je wel hoe laat het is. Zowel als gamer als developer. De reactie van 2K support: “We’re receiving more tickets than normal. Rest assured: We’re doing everything we can to get to your case. Thanks for your patience!”. Geduld dus. En laat dat nou net iets zijn waar de mensheid het meestal aan ontbreekt. De problemen zijn echter wel aardig groot. Zo ontbreken er een paar items uit de collector’s edition, zijn er een paar features die niet werken en zijn er tal van grafische bugs. De gedeelde videos op social media zorgden ervoor dat PlayStation het gevoel had dat ze wat moesten doen. En dat doen ze nu dus.

Voor het eerst zonder Yuke’s

Zou dat het dan misschien zijn? Dat is een vraag waar we misschien later achter zullen komen, maar de game is onder Yuke’s in ieder geval nooit zo buggy geweest als nu het geval is. Visual Concepts, sinds 2014 samenwerkende met Yuke’s, nam het vervolgens van ze over. En dan zou je denken dat je, in die jaren dat je samenwerkt, toch zo af en toe over de schouder meekijkt. Blijkbaar niet dus, want momenteel is de game amper speelbaar. Het staartje is duidelijk nog niet in zicht. 2K zal voorlopig flink op de blaren moeten zitten.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch