Menu Premium
Loading...

PlayStation All-Stars The Ultimate Update Trailer

Karim Shehata 08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2012 kwam SuperBot Entertainment in samenwerking met SCE Santa Monica Studio met PlayStation All-Stars Battle Royale. De game werd niet door iedereen even goed ontvangen, maar toch wist de game na verloop van tijd redelijk wat succes te boeken. Dit komt onder meer door de updates en DLC-pakketten die na de release zijn toegevoegd aan de game. Nu komt er vandaag nog een hele grote update aan zoals je kunt zien in de PlayStation All-Stars The Ultimate Update Trailer.

De update heet voluit The Ultimate Balance Update. Met deze grote update voor PlayStation All-Stars wordt dus vooral de balans tussen de personages flink verbeterd, maar dat is niet het enige dat deze update aan de game veranderd. Zo krijg je onder andere ook te maken met een gooisysteem dat op de schop is gegaan, zodat het gooien van tegenstanders dus allemaal wat soepeler verloopt in deze brawler van Sony. Daarnaast is ook het Air Dodging-systeem op de schop gegaan en is het rollen in de game verbeterd. Als klap op de vuurpijl zijn de Super-aanvallen ook nog eens verbeterd en zegt Sony in deze video dat er simpelweg teveel is geüpdatet aan deze game door middel van de The Ultimate Update om dat in een video te vermelden. De spelervaring moet er in ieder geval een stuk beter op worden na deze update.

Op het PlayStation Blog bedankt SCE Santa Monica Studio de feedback van de fans in de afgelopen jaren en prijst het ontwikkelaar SuperBot Entertainment de lucht in. Aaron Kaufman, de man die de post op het PlayStation Blog heeft geschreven, zegt onder meer dat SuperBot Entertainment een geweldige fighting-game heeft neergezet op de PlayStation 3. Nu was dit in 2012 misschien niet helemaal het geval, maar deze update kan daar natuurlijk erg veel verandering in brengen. In de PlayStation All-Stars The Ultimate Update Trailer kun je zien of de update jou aanspreekt.

PlayStation All-Stars The Ultimate Update Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch