Menu Premium

PlayStation All-Stars Battle Royale DLC voegt Starhawk’s Emmett toe

Gamekings Redactie 15/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van PlayStation All-Stars Battle Royale is aanstaande en zojuist is er al iets extra’s aangekondigd: PlayStation All-Stars Battle Royale DLC voegt Starhawk’s Emmett toe. En dat niet alleen, ook Kat van de exclusieve PS Vita game Gravity Rush zal haar opwachting maken met deze DLC.

Over niet al te veel tijd kunnen alle PlayStation 3 en PS Vita eigenaren aan de slag met de ‘brawler’ PlayStation All-Stars Battle Royale (had die titel niet wat korter gemogen?). Het is ook meteen de eerste game die gebruik gaat maken van Sony’s ‘cross-buy’ functie. Koop je de PS3-versie, dan krijg je gratis de downloadbare versie voor de Vita erbij. Heel vet natuurlijk, alleen jammer dat je dan niet de hardcopy versie krijgt. Ach wie kan dat dan nog schelen.

Zowat elk denkbaar Sony gerelateerd personage komt voorbij in deze vechtgame en nu is dus ook de komst van Emmett en Kat aangekondigd. De DLC zal ergens begin volgend jaar het licht zien. Dat is iets waar mensen erg blij mee gaan zijn, want kosten zitten er niet aan verbonden. De eerste twee weken na de release van de DLC zijn ze namelijk gratis downloaden. Beide personages hebben unieke vechtstijlen en moves. Kat kan uiteraard trucjes uitvoeren met de zwaartekracht, terwijl Emmett zijn eigen ‘signature’ wapens heeft én om versterking vanuit de lucht kan vragen.

PlayStation All-Star Battle Royale staat gepland voor 23 november. Rest natuurlijk de vraag of je hem gaat halen voor de PS3 (en daarbij een voucher krijgt voor de PS Vita versie) of dat je de hardcopy versie voor de Vita in huis haalt? Of misschien koop je wel een (extra) memory card voor je Vita voor de downloadbare versie? Hoe dan ook, een tof initiatief van Sony, dat cross-buy gebeuren!

PlayStation All-Stars Battle Royale DLC voegt Starhawk's Emmett toe

PlayStation All-Stars Battle Royale DLC voegt Starhawk’s Emmett toe

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch