Menu Premium

Playstation 4 update 5.0 laat Twitch streams in 60fps draaien & meer

Maarten van Steijn 10/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog niet zo bijzonder lang geleden is er een Playstation 4 update live gegaan waarin het TV & Video systeem weer op orde gebracht is. Inmiddels is er weer een nieuwe firmware update, met deze keer een hele andere insteek. De hoofdzaak van deze 5.0 update is namelijk het mogelijk laten maken voor Playstation 4 Pro bezitters om vanaf nu in 1080p en met 60fps een Twitch stream aan te slingeren.

Niet alleen Playstation 4 Pro gebruikers gaan een upgrade krijgen. Voor alle Playstation 4 consoles gaat het volgen van andermans accounts wat makkelijker verlopen. Waar Xbox One al zijn intrede heeft gemaakt met het volgen van bijvoorbeeld bekende developers of streamers, gaat dit voor Playstation 4 ook wat toegankelijker worden. Daarnaast gaat het voor family accounts nu mogelijk zijn om meerdere volwassenen accounts aan één family account te koppelen. Ook adult accounts van andere PS4 consoles kunnen op uitnodiging gekoppeld worden.

Wij gamers houden wel van een lekker ogende interface, ook in deze update is daar weer wat aan gesleuteld. Via het Quick Menu zijn alle recente notificaties nu zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat je geen dikke omweg meer hoeft te maken naar het Home Menu om te zien of je installerende game al klaar is. Naast dit zijn er ook wat kleine visuele aanpassingen gemaakt, zoals het toevoegen van nieuwe talen en het zien van comments op het scherm zelf, wanneer je in VR mode aan het uitzenden bent.

Al hoewel we nog geen concrete releasedatum voor deze update hebben ontvangen, zou deze wel dit jaar nog naar ons toe moeten komen.

Zit jij te wachten op deze glasheldere Twitch streams, nu ook in Nederland de populariteit van Twitch flink aan het toenemen is? Laat in de reacties weten of deze update weer wat persoonlijke irritaties tijdens het gamen verholpen heeft voor jou.

Bron: eurogamer.net

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch