Menu Premium
Loading...

PlayStation 4 Teaser Trailer

Gamekings Redactie 20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een hele neppe PlayStation 4 teaser van vorige week, brengt Sony vandaag de echte PlayStation 4 Teaser trailer naar buiten. Je moet goed kijken, maar een eerste indruk krijg je zeker van de console. En ja, hij is ook deze keer zwart.

Qua timing heeft Sony het goed begrepen, want deze eerste (vage) beelden de PlayStation 4 doen je heel even de Xbox Reveal van morgen vergeten. Heel even dan. Belangrijker is: wat kunnen we in deze teaser ontdekken van de PlayStation 4? Eerlijk gezegd, heel weinig. Hij is zwart, lijkt nagenoeg vierkant als hij rechtop staat en we hebben een aantal details van de console voorbij zien komen, zoals het rooster van de koeling, wat ingangen en een schuine hoek in het design. Het blijft natuurlijk een opwarmer, maar hij stilt nog niet de honger.

De teaser laat wel weten dat we op 10 juni de volledige onthulling gaan zien. Dit is uiteraard tijdens de PlayStation persconferentie op de E3 2013. Sinds de PlayStation 4 onthulling in februari weten we alles over de controller en wat er allemaal mogelijk is met de nieuwe console. Het enige dat nog ontbrak, was de console zelf eigenlijk. Over een paar weken zullen alle vragen beantwoord worden tijdens de E3. De PlayStation persconferentie op de E3 2013 kun je tegen die tijd natuurlijk helemaal volgen op Gamekings.tv.

Hebben wij iets over het hoofd gezien of kun jij al iets concluderen uit deze teaser trailer? Speculeer dan mee met ons in de comments. Vergeet morgen om 18:00 uur niet over te schakelen naar Gamekings.tv, want dan begint De Avond van Xbox livestream en gaan we zien waarmee Microsoft op de proppen komt.

PlayStation 4 Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch