Menu Premium

PlayStation 4 spelers krijgen exclusieve content in seizoen 3 Modern Warfare

Joquai Hooff 15/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Seizoen 3 van Call of Duty: Modern Warfare is nu een paar dagen live op PS4, Xbox One en pc. En het is ingeslagen als een bom. Met name Warzone heeft één van de grootste player bases van het moment. Spelers op alle drie de platforms krijgen toegang tot een nieuwe Operator, drie nieuwe kaarten en andere nieuwe content, maar de bezitters van een PlayStation 4 krijgen daarbovenop een paar extra tijdgebonden exclusives. You lucky bastards..
Zoals beschreven op de PlayStation Blog, biedt Activision PS4-spelers wat exclusieve seizoen 3-content. Ten eerste kunnen PS4-spelers Survival spelen op een nieuwe map: fan favorite Shoot House. Bovendien kunnen PlayStation Plus-abonnees een gratis Combat Pack voor Modern Warfare en de stand-alone Battle Royale-modus Call of Duty: Warzone claimen.

Wat zit er allemaal in je Combat Pack

Het pakket is vanaf 8 april verkrijgbaar in de PS Plus-sectie van de PlayStation Store en wordt geleverd met de volgende items:

  • Epic Operator-skin voor Wyatt
  • Epische sniper rifle blauwdruk
  • Epische pistoolblauwdruk
  • Episch tactisch mes
  • Epische wapencharme
  • Geanimeerde telefoonkaart
  • Spray
  • Double Weapon XP Token van 60 minuten

Maar er is meer…

Het feest houd hier echter niet op. PS4-spelers kunnen vanaf het tabblad Barracks ook een exclusieve missie in Modern Warfare uitvoeren. Na het voltooien van deze missie verdien je een exclusieve assualt riffle blueprint. Deze blauwdruk en de eerder genoemde Survival-modus zijn tot 1 oktober exclusief voor PS4.
Naast seizoen 3 van Modern Warfare wordt een nieuwe Battle Pass gelanceerd. De pas kost 1.000 Call of Duty-punten en geeft spelers direct toegang tot de eerste nieuwe operator van seizoen 3. Houders van een Battle Pass kunnen ook twee gratis wapens ontgrendelen: het Renetti-pistool en het SKS-scherpschuttersgeweer. Je kunt meer details over de Battle Pass van seizoen 3 lezen op de website van Activision. De Call of Duty-fan heeft in ieder geval genoeg te doen de komende tijd.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch