Menu Premium

PlayStation 4 en PS Vita-bundel verschijnt mogelijk dit jaar

Gamekings Redactie 22/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen de PlayStation 4 werd aangekondigd, was Sony al vrij snel duidelijk dat ze grootste plannen hebben om de next-gen console graag hand in hand te zien gaan met hun laatste handheld: de PS Vita. Door middel van mogelijkheden als Remote Play en het PS Plus-abonnement die zowel voor de consoles als handheld geldt, willen ze laten zien dat ze graag hebben dat fans beide apparaten in huis hebben. Een PlayStation 4 in huis hebben is tot nog toe onmogelijk, maar mocht je dit van plan zijn en ook in zijn voor een PlayStation-apparaat voor onderweg is er goed nieuws. Een PlayStation 4 en PS Vita-bundel verschijnt mogelijk dit jaar.

UPDATE: David Scammel, redacteur bij Videogamer, post net op Twitter deze onderstaande foto. Tevens vertelt hij dat de foto afkomstig is uit het MCV-magazine van deze week.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Britse website MCV UK laat dit weten. Volgens hen gaat de combinatie tussen de PlayStation 4 en PS Vita de “Ultimate Bundle” heten. Sony zou bijna drie miljoen euro steken in de marketingcampagne van de PS Vita en het als een groot verkooppunt zien dat PlayStation 4-games vanaf de console naar de handheld te streamen zijn. Geheel onterecht is dat natuurlijk ook niet. Waarschijnlijk zijn er ontzettend veel gamers die veel plezier kunnen beleven aan deze functie. Stel je vriendin wil graag televisie kijken, terwijl jij met een potje Killzone Shadow Fall bezig bent, is het niet geheel onprettig om verder te kunnen spelen op de PS Vita.

Het marketingbudget van bijna drie miljoen euro zou overigens niet slechts gericht zijn in potentiële PlayStation 4-bezitters lekker maken voor de PS Vita, maar zich ook richten op games als bijvoorbeeld het onlangs uitgekomen Tearaway. Ben Law, Sony’s senior product manager zou dit aan de site verteld hebben. “We zijn ontzettend enthousiast over PS Vita, nu kerst eraan komt. We hebben een geweldige campagne die zich richt op nieuwe games als Tearaway, de constant groeiende gamecatalogus en de Remote Play-service”, aldus Law.

Voor nu is het nog onduidelijk of het ook echt waar blijkt te zijn, gezien Sony op hun eigen communicatiekanalen nog niets losgelaten heeft. Laten we hopen er snel meer over te weten, want een bundel met de PlayStation 4 en PS Vita kán heel interessant zijn.

PlayStation 4 en PS Vita-bundel verschijnt mogelijk dit jaar

PlayStation 4 en PS Vita-bundel verschijnt mogelijk dit jaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch