Menu Premium
Loading...

PlayStation 4 Dualshock Controller Trailer

Gamekings Redactie 25/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is zoals je weet onthuld. De console heb je nog niet kunnen zien, maar de controller werd al wel getoond. Waar je nog even moet wachten tot je de PlayStation 4 zelf kunt zien, krijg je wel een korte uitleg over de controller in de PlayStation 4 Dualshock Controller trailer.

Wat maakt de Dualshock 4 controller zo bijzonder? De progressie moet namelijk niet alleen liggen in het verbeteren van de hardware, maar ook rondom de gameplay. Niet alleen de feeling is veranderd van de controller, maar ook zijn er een paar grote en een paar kleine veranderingen. Voor het oog is het minder opvallend, maar je kunt vanaf nu ook geluid verwachten uit je Dualshock controller. Natuurlijk is het ook niemand ontgaan dat je vanaf nu zonder moeite je gameplay kunt opnemen en sharen. Die speciale kill, dat moment van euforie wanneer je die eindbaas killt of gewoon dat moment dat er pure, rauwe expertise van je beeld knalt door jouw awesome skills. Je kunt het nu delen met de druk op één enkele knop.

Ook de kleurige strip aan de bovenzijde van de controller is je vast en zeker opgevallen. Het heeft wat weg van de PlayStation Move controller en eigenlijk heeft het die functie ook. De controller kan er beter zijn locatie mee bepalen en kan daarmee meerwaarde bieden tijdens het gamen. Uiteindelijk blijft het die goede oude Dualshock die je had bij je PlayStation 3 met een aantal nieuwe functies. Zijn het functies waar je op zat te wachten en heeft het meerwaarde of wil PlayStation gewoon simpelweg ‘speciaal’ doen met nietszeggende toevoegingen? Wat vind jij? Vergeet trouwens niet om de PlayStation 4 Dualshock Controller trailer te checken.

PlayStation 4 Dualshock Controller Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch