Menu Premium

PlayStation 3 krijgt een nieuwe prijsverlaging

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het feit dat met de komst van de PlayStation 4 de PlayStation 3 niet vergeten gaat worden, werd al ondersteund door de hoeveelheid AAA-titels die voor de current-gen PlayStation gaan komen. Om twijfelaars nog net vóór of tijdens de launch van de PlayStation 4 een PlayStation 3 te laten kopen, maakt Sony een voorspelbare maar verstandige zet, want de PlayStation 3 krijgt een nieuwe prijsverlaging.

Het betreft de Super Slim-versie van de PlayStation 3 met 12Gb opslag-capaciteit die straks voor 199 eurootjes beschikbaar is. Dit soort prijsverlagingen kan men al van verre zien aankomen, maar toch is het altijd lekker om nog vlak voor het uitkomen van de nieuwe generatie nog een PlayStation 3 voor een scherpe prijs op de kop te tikken, mits je er nog geen had. Je kan er straks namelijk Watch Dogs, Call of Duty: Ghosts en Assassins’ Creed: Black Flag op spelen. Mocht je dan op korte termijn de overstap naar de PlayStation 4 willen maken, dan kan je tijdelijk met een aanzienlijke korting de digitale download voor de PlayStation 4 downloaden. Is toch maar aardig van meneren Sony.

Sony heeft wat ons betreft hun motto ‘het draait allemaal om de games’ hoog gehouden. We zijn benieuwd of veel mensen van de actie gebruik gaan maken of dat die mensen geduldig gaan wachten tot ze de genoemde games voor de PlayStation 4 kunnen aanschaffen. Al met al is zeker het een bewonderenswaardig initiatief.

PlayStation 3 krijgt een nieuwe prijsverlaging

PlayStation 3 krijgt een nieuwe prijsverlaging

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch