Menu Premium

PlayerUnknown’s Battlegrounds passeert de 20 miljoen verkochte stuks

Buck Bijlsma 08/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat PlayerUnknown’s Battlegrounds als een malle wordt gespeeld, is inmiddels geen geheim meer. In het pc-landschap heb je door piraterij echter nooit financiële zekerheid over je product. Gelukkig gaat het grote spelersaantal in dit geval wél gepaard met goede verkoopaantallen: PlayerUnknown’s Battlegrounds is inmiddels maar liefst twintig miljoen keer over de digitale toonbank gevlogen.

Een trotse PlayerUnknown’s Battlegrounds ontwikkelaar

Bredan Green, een prominent lid binnen het ontwikkelteam van de game, meldt dit trots via Twitter. Hiernaast laat hij weten dat het team achter PlayerUnknown’s Battlegrounds zich bewust is van de kritiek. Er wordt hard gewerkt om een ‘truly great Battle Royale experience’ te leveren.

Opvallend is dat de verkoop van PlayerUnknown’s Battlegrounds naarmate de tijd vordert, alleen maar harder lijkt te gaan. Toen de game in maart uitkwam, werden er in de eerste twee weken zo’n miljoen digitale exemplaren verkocht. In september stond de teller op tien miljoen stuks, waarna diezelfde teller amper drie maanden later dus is verdubbeld.

Aangezien de game in december ook naar de XBOX One komt, lijken de verkopen voorlopig allerminst te stagneren.  Tot die tijd kunnen gamers op PC verder met de early acces-versie van de game. Zijn jullie PlayerUnknown’s Battlegrounds nog altijd fanatiek aan het spelen? Laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch