Menu Premium

Platinum Games teased mogelijke Switch-versie The Wonderful 101

Alex 01/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Japanse ontwikkelaar Platinum Games heeft via haar officiële Twitterkanaal een kleine teaser het wereldwijde web op geslingerd. Deze tease staat volledig in het teken van de in 2013 verschenen action-adventure- en hack and slash-titel The Wonderful 101. Deze game werd in dat jaar uitgebracht op de Nintendo Wii U. Dankzij de Tweet van Platinum Games begint de geruchtenmolen weer op gang te komen; zal The Wonderful 101 richting de Nintendo Switch gaan komen?

Een The Wonderful 101 port of een sequel?

Met de tekst “Scenes from the PG office! Who’s that photobombing Hideki Kamiya?” zou je denken dat er niet iets speciaals aan de gang moet zijn. Bijgevoegd is immers een foto van het kantoor van Platinum Games. We zien Hideki Kamiya vriendelijk in de camera lachen en op de achtergrond staat de CEO van Platinum Games Kenichi Sato. Het beeldscherm achter Kamiya geeft echter de grootste hint weg. Op het scherm staan de datum én de tijd op 1:01. Neem het feit dat Kamiya als director heeft gewerkt aan de The Wonderful 101 en de geruchtenmolen begint steeds sneller te draaien. Om dit alles af te toppen ligt er op het bureau van Kamiya een Nintendo Switch. Hoewel er nog geen officiële uitspraak is gedaan over een mogelijke Switch port of een sequel van de game, is de kans zeer groot dat dit wel zal gaan gebeuren.

Even terug naar 2013

Zoals gezegd kwam The Wonderful 101 uit in het jaar 2013. In de game krijg jij als speler de controle over een groep superhelden en aan jou de schone taak om hulpeloze mensen te redden. Deze mensen voegen zich vervolgens toe aan het team van superhelden en samen moeten onder andere verschillende puzzels worden opgelost. De game was zowel singleplayer te doorkruisen als in co-op. Zit jij te wachten op een Switch-versie van deze game? Of hoop je op een sequel? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch