Menu Premium
Loading...

The Wonderful 101 Review

29/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Wonderful 101 is een strategische action-game die gemaakt is door de studio Platinum Games. Deze ontwikkelaar heeft al een aantal grote titels op zijn naam staan. Ze zijn verantwoordelijk voor games als Bayonetta, Vanquish en Metal Gear Rising: Revengeance. De studio komt volgend jaar uit met Bayonetta 2 voor de Wii U. Boris en Martin hebben hun innerlijke superheld naar boven gebracht voor deze The Wonderful 101 Review.

De aarde wordt aangevallen door aliens en heeft hulp nodig om ze weg te schoppen van deze planeet. Om dit te doen wordt de hulp ingeschakeld van The Wonderful 101, dit zijn 101 superhelden waarvan sommigen speciale powers hebben. Jij speelt in deze game als “Wonder Red”, de leider van alle superhelden. Doordat je samen moet werken met verschillende heroes om de aliens te verslaan, kun je ook switchen tussen verschillende personages. Het switchen tussen de verschillende heroes zorgt ervoor dat je in de game steeds moet kiezen tussen personages die allemaal andere krachten hebben.

De game maakt ook gretig gebruik van de Wii U GamePad. Om te switchen tussen je heroes moet je vormen tekenen op je GamePad. Deze vorm staat vaak voor het wapen dat een held bij zich draagt. Daarnaast kun je ook items gebruiken door ze via je GamePad te selecteren. Boris en Martin bespreken in deze review ook wat ze vinden van deze integratie.

Ben je benieuwd wat dit tweetal nog meer te vertellen heeft over deze superhelden-game? Check dan snel de review!

Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

The Wonderful 101 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch