Menu Premium

Platinum Games kondigt nieuwe game aan op E3

Franky Mangal 09/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog maar een kleine week voordat de gekheid van de E3 2015 losbarst en iedereen is nieuwsgierig naar wat er allemaal onthuld en getoond gaat worden. Een van de ontwikkelaars die met iets nieuws gaat komen, is Platinum Games. IGN heeft vandaag namelijk bevestigd dat Platinum Games op E3 2015 een nieuwe game gaat aankondigen.

Platinum Games is bekend van games als Bayonetta, Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance en Bayonetta 2. Vorig jaar op de E3 toonde Platinum een trailer van Scalebound, een titel die exclusief voor de Xbox One gaat verschijnen, maar waar sindsdien nog weinig van vernomen is. De titel die ze volgende week op 16 juni gaan onthullen is een compleet nieuwe game, maar het is onbekend of het hier om een nieuw IP gaat, of om een vervolg op een reeds bestaande serie.

We gaan het nauwlettend in de gaten houden en zijn benieuwd wat de creatieve breinen bij Platinum Games in petto hebben. Wat voor game denk jij dat Platinum Games gaat onthullen? Deel het met ons in de comments!

Bron: IGN

Platinum Games kondigt nieuwe game aan op E3

Platinum Games kondigt nieuwe game aan op E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch