Menu Premium
Loading...

Plants vs Zombies: Garden Warfare Gamescom 2013 Zombie Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent de game niet? Plants vs Zombies was een van de populairste mobiele games sinds de game uitkwam in 2009. Plants vs Zombies is een tower defense-game, waarbij je met je planten zombies moet uitschakelen. Met hulp van de gestoorde buurman Dave komen de zombies niet je huis binnen. Bij de nieuwe Plants vs Zombies: Garden Warfare Zombie Trailer zullen fans wel even met hun ogen moeten knipperen.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare is een compleet andere game, maar de basis blijft hetzelfde. Het tower defense-element is nu uitgebreid met third-person shooter-actie. Spelers kunnen met z’n vieren tegelijk de controle nemen over planten of zombies. Plants vs. Zombies wordt niet meer een game wat snel gespeeld kan worden op een tablet of telefoon, maar een heuse 3D-game op je console.

Op de Gamescom 2013 werden de verschillende zombies geïntroduceerd. De verschillende zombie klassen die in de trailer zijn: soldier, all-star, engineer, en de scientist. Elk van de verschillende zombies heeft een eigen wapen en hebben meerdere speciale krachten. De trailer geeft niet duidelijk aan of je de zombies ook kan customizen, maar dat wordt wel gesuggereerd. Ben jij klaar voor een totaal nieuw Plants vs. Zombies avontuur? Check dan snel de gloednieuwe Zombie Trailer van Plants vs. Zombies: Garden Warfare!

Plants vs Zombies: Garden Warfare Gamescom 2013 Zombie Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch