Menu Premium

Plants vs. Zombies: Garden Warfare is uitgesteld naar 27 februari

Gamekings Redactie 16/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 2013 maakten we voor het eerst kennis met Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Ondertussen zien we met enige regelmaat een klein beetje informatie naar buiten komen. Helaas moeten we een weekje langer wachten dan gepland, want Plants vs. Zombies: Garden Warfare is uitgesteld naar 27 februari.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare neemt je mee op een avontuur in de wereld van je tuinplanten. Het ziet er zo lief en vredig uit, maar wanneer een grote groep zombies besluit dat ze jou hersenen willen opeten, dan ben je stiekem toch blij met deze plantjes. Zij zullen er namelijk alles aan doen om het huis te beschermen. Een leuke toevoeging aan de game is dat je ook als zombie de planten te lijf kan gaan. Een regelrecht slagveld dus.

Sinds het moment dat de game werd aangekondigd, zaten de meeste mensen al te springen op hun stoel van enthousiasme. Op de smartphones en tablets is Plants vs. Zombies al één van de meest bekende games en het ziet er naar uit dat ook deze game goed in de smaak gaat vallen bij de ‘echte’ gamer. Eerder was de verschijningsdatum van Plants vs. Zombies: Garden Warfare een week eerder, want de game zou in eerste instantie op 20 februari in de winkels komen te liggen. Helaas waren er blijkbaar toch genoeg redenen om de game nog een weekje uit te stellen. Die redenen zijn echter niet naar buiten gebracht door ontwikkelaar PopCap.

Op 27 februari is het zover, dan komt Plants vs. Zombies: Garden Warfare uit voor de Xbox 360, Xbox One en natuurlijk de PC. We moeten dus een weekje langer wachten. Maak van dat weekje dus maar goed gebruik en begin alvast met het aanleggen van je verdedigingslinies. Zodra de zombies komen, is er geen houden meer aan!

Plants vs. Zombies: Garden Warfare is uitgesteld naar 27 februari

Plants vs. Zombies: Garden Warfare is uitgesteld naar 27 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch