Menu Premium

Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt mogelijk naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 27/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 2013 werd door Electronic Arts officieel aangekondigd dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare naar de Xbox 360 en Xbox One komt. De 3D-versie van de populaire mobiele game werd later ook bevestigd voor de PC, maar de Sony-consoles werden nog compleet uit beeld gelaten. Toch begint de geruchtenmolen harder te draaien, want Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt mogelijk naar de PlayStation 4. Dit blijkt uit data van een gameratingwebsite uit Korea.

Tot nog toe lijkt het erop dat Microsoft met de Xbox One en Xbox 360 meer exclusieve titels hebben. Bijvoorbeeld Dead Rising 3 komt niet naar de PlayStation 4 en ook Zoo Tycoon laat de PlayStation-consoles aan zich voorbijgaan. Dit is allemaal niet heel gek, gezien deze twee titels allebei worden uitgebracht door Microsoft zelf en dan is de kans nihil tot niet aanwezig dat ze ooit op andere platformen uitkomen.

Met Plants vs. Zombies: Garden Warfare is het een ander verhaal. Deze game wordt ontwikkeld door PopCap Games en uitgebracht door Electronic Arts, waardoor de titel niet per se exclusief op de Xbox-consoles en PC hoeft uit te komen. Nu blijkt uit data van een gameratingwebsite uit Korea dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare misschien dan ook naar de PlayStation 4 komt. Volgens de website heeft Electronic Arts deze week de Xbox One-, Xbox 360- én PlayStation 4-versies geregistreerd, wat zou betekenen dat de uitgever de wereld nog een officiële aankondiging verschuldigd is.

In alle eerlijkheid is Plants vs. Zombies: Garden Warfare waarschijnlijk niet voor iedereen een systemseller, maar de game kan wel een titel zijn die door velen met plezier gespeeld wordt. Voor aankomende PlayStation 4-bezitters zou het dan ook goed nieuws zijn als niet alleen Xbox-gamers met Plants vs. Zombies: Garden Warfare aan de slag kunnen. Nu is het wachten op officiële berichtgeving vanuit Electronic Arts.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt mogelijk naar de PlayStation 4

Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt mogelijk naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch