Menu Premium
Loading...

Plants vs. Zombies Garden Warfare – Gardens & Graveyards Trailer

Karim Shehata 17/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Plants vs. Zombies-franchise is in de afgelopen jaren immens groot geworden. Dit had ontwikkelaar PopCap Games met name te danken aan de smartphone- en tablet-versies van de verschillende tower defense-games die het bedrijf onder de vlag van Electronic Arts uitbracht. Binnenkort kunnen we echter ook op de console aan de slag met deze opmerkelijke franchise, want in februari 2014 verschijnt Plants vs. Zombies Garden Warfare voor de Xbox 360, Xbox One en de PC. Om een beter idee te krijgen wat deze game gaat inhouden op de consoles, is hier de Plants vs. Zombies Garden Warfare – Gardens & Graveyards Trailer.

Deze Plants vs. Zombies-game pakt de basis van de Battlefield-franchise. Het is een shooter die voornamelijk draait om het halen van objectives en daarnaast draait deze oorlog tussen planten en zombies op de Frostbite 3-engine. Je zou deze game kunnen vergelijken met bijvoorbeeld de Star Wars: Battlefront-franchise, welke ook het idee van Battlefield nam en dit geheel in een Star Wars-sausje naar buiten wist te brengen. Ditzelfde lot lijkt Plants vs. Zombies Garden Warfare te ondergaan.

Of dit goed uitpakt is natuurlijk nog maar de vraag. Waar Star Wars: Battlefront met gematigd succes leentje buur speelde bij Battlefield, ging dit met bijvoorbeeld Lord of the Rings: Conquest helemaal de mist in. Hopen doen wij natuurlijk wel dat Plants vs. Zombies Garden Warfare een toffe game wordt, want het idee om deze succesvolle franchise op de console te kunnen spelen, is natuurlijk episch.

Het duurt overigens niet lang meer totdat we met Plants vs. Zombies Garden Warfare aan de slag kunnen gaan, want de game verschijnt op 20 februari 2014 voor de Xbox 360, Xbox One en de PC. De oorlog in de tuin lijkt zich binnen afzienbare tijd ook te gaan afspelen op de PlayStation 3 en de PlayStation 4, maar dit is vooralsnog niet bevestigd door Electronic Arts. Wat de bezitters van het Sony- en Microsoft-kamp in deze wél gemeen hebben, is dat ze het beide voorlopig nog even moeten doen met de Plants vs. Zombies Garden Warfare – Gardens & Graveyards Trailer.

Plants vs. Zombies Garden Warfare - Gardens & Graveyards Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch