Menu Premium
Loading...

Plants vs Zombies: Garden Warfare E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waarschijnlijk zal je Plants vs Zombies kennen als de oude, vertrouwde tower defense game op je mobiel of tablet. Daar gaat nu verandering in komen, want Electronic Arts komt met een geheel nieuwe variant van de game. Ben je benieuwd naar de nieuwe weg die EA inslaat? Kijk dan de Plants vs Zombies: Garden Warfare E3 2013 trailer.

Ondanks dat Microsoft Plants vs Zombies: Garden Warfare met hun persconferentie op de E3 aankondigde als exclusieve game voor de Xbox 360 en Xbox One, worden ze op de website van EA alweer snel uit hun droom geholpen. Daar worden ook gewoon de PC en PlayStation 3 genoemd. De game is dus duidelijk tijdelijk exclusief op de Microsoft consoles.

De nieuwe Plants vs Zombies is omgetoverd tot een ware third-person shooter, waarin gebruik wordt gemaakt van een systeem waarbij een groep bestaat uit een healer, DPS op afstand, en DPS van dichtbij. Met verschillende thema’s, waaronder disco, zal de game genoeg afwisseling moeten bieden.

Ondanks dat de trailer wat donker begint, slaat dit al snel om naar meer kleur. Daarnaast zal je ook al snel de vertrouwde Plants vs Zombie humor in de trailer herkennen.

Naast de singleplayer kun je ook naar hartelust losgaan met je vrienden in de singleplayer. Vind je de nieuwe weg die EA met Plants vs Zombies: Garden Warfare is ingeslagen veelbelovend? Kijk in ieder geval eerst even de Plants vs Zombies: Garden Warfare E3 2013 trailer.

Plants vs Zombies: Garden Warfare E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch