Menu Premium
Loading...

Plants vs. Zombies Garden Warfare aangekondigd voor PlayStation 3 en 4

Gamekings Redactie 29/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het exclusiviteitscontract dat Microsoft met Electronics Arts had voor Plants vs. Zombies Garden Warfare is voorbij en dat betekent dat er vandaag uit de doeken gedaan mag worden dat de game op andere platformen uitkomt dan de Xbox-consoles en PC. Vandaag wordt Plants vs. Zombies Garden Warfare aangekondigd voor PlayStation 3 en 4, wat deze op bijna elk platform speelbaar maakt. En zeg nu eerlijk: dit komt niet als verrassing, toch?

Op het officiële PlayStation Blog wordt door Gary Clay van ontwikkelaar PopCap Games verteld dat Plants vs. Zombies Garden Warfare op 21 augustus naar de last- en current-gen consoles komt. En niet zomaar, want de PlayStation 4 versie moet technisch hoogstaand worden. Clay laat namelijk weten dat deze versie een native resolutie van 1080p krijgt en tegelijkertijd ook speelbaar is op 60fps. In jip-en-janneketaal houdt dat in dat de game alles behalve houterig is en daarnaast ook geniet van goede grafische kwaliteit. Daarnaast is diezelfde versie ook te spelen via Remote Play op de PS Vita. Voor de ouderwetse splitscreen-liefhebbers is er ook goed nieuws, want die is ook onderdeel van deze versie. Of deze mogelijkheid ook onderdeel van de PlayStation 3 versie is, is helaas niet bekend. Het wordt niet genoemd op het officiële PlayStation Blog, wat het waarschijnlijk maakt dat het, net zoals bij de Xbox 360 versie, niet het geval is. De Boss Mode van Plants vs. Zombies Garden Warfare, waarin het mogelijk is om commando’s uit te delen vanuit het luchtruim, wordt via de PlayStation App beschikbaar en daardoor speelbaar op alle ondersteunde mobiele apparaten.

21 augustus is het zover, dan verschijnt Plants vs. Zombies Garden Warfare op de PlayStation 3 en PlayStation 4. Er moest even op gewacht worden, maar dat heeft alles te maken met de exclusieve rechten waar Microsoft een zak geld voor neergelegd heeft op het kantoor van Electronic Arts. Beter laat dan nooit, zeggen we maar!

Plants vs. Zombies Garden Warfare aangekondigd voor PlayStation 3 en 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch