Menu Premium

Plague Inc. Evolved is nu beschikbaar op Xbox One

Mark Bischoff 18/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de strategische simulatiegame Plague Inc. Evolved kon je al eerder dit jaar proberen de mens uit te roeien door middel van het ontwikkelen en verspreiden van een virus. De game was al te spelen op iOS, Android – alhoewel het hier niet de Evolved-versie betreft – en PC, maar is vanaf vandaag ook te krijgen voor de Xbox One.

Het doel is dus om iedereen op onze aardkloot uit te roeien. Dit doe je door een virus te planten bij ‘Patient Zero’ en deze vervolgens te gaan ontwikkelen. Zo kun je kiezen uit negen verschillende ziektes om dit te bewerkstelligen. Dat kan met bio-wapens of een bacterie. Iedere ziekte verlangt een andere strategie, aangezien niet elke ziekte tegen dezelfde omgeving kan. Daarnaast zit de AI ook niet stil en zal deze in de tussentijd proberen een tegengif te fabriceren, om zo je net ontwikkelde ziekte de nek om te draaien.

Via een fraai vormgegeven en interactieve wereldkaart kun je zien hoeveel van de bevolking nog in leven is, en hoe de door jouw ontwikkelde en steeds meer evoluerende ziektes zich langzaamaan verspreiden over de wereld. De tijdsdruk zal echter ook steeds meer toenemen, omdat de medische wereld ook niet stilzit.

Plague Inc. Evolved is vanaf nu ook beschikbaar voor de Xbox One. Heb jij zin om lekker met ziektes te gaan spelen en zo de wereldbevolking om zeep te helpen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Ndemic Creations

Plague Inc. Evolved is nu beschikbaar op Xbox One

Plague Inc. Evolved is nu beschikbaar op Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch