Menu Premium

Pillars of Eternity 2 haalt meer dan 3 miljoen dollar op op Fig

Maarten van Steijn 22/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat erg lekker met de Kickstarter van Pillars of Eternity 2: Deadfire. Deze crowdfunding-campagne is via de website Fiq geopend en heeft nu 3 miljoen dollar binnengesleept. Een onderdeel van deze campagne was dan ook dat wanneer je de game steun betuigd door geld te doneren, je minder hoeft te betalen voor de uiteindelijke game die begin 2018 op Steam te vinden zal zijn.

Al hoewel dit bedrag al als een aardige mijlpaal beschouwd mag worden, gaat de lat nu nog wat hoger gelegd worden. Wanneer de 3.25 miljoen dollar namelijk binnen drie dagen aangetikt wordt, gaat Obsidian optionele sidekicks toevoegen aan de game.

Mocht je getriggerd zijn door de plannen van Obsidian, check dan even de video onderaan in het bericht. In deze video legt Obsidian nog even haarfijn uit wat de Compagion Relationships na het behalen deze mijlpaal met zich mee gaat brengen.

Waar het eerste deel van Pillars of Eternity in 2015 uitkwam, belooft dit deel van de Role-Playing singleplayer serie nog groter en uitgebreider gaan worden. Al hoewel er dus al een geschatte release datum bekend is, hebben we nog geen concrete datum om in onze agenda aan te strepen. Wel weten we al dat deze game net als het vorige deel vooralsnog alleen voor de PC speelbaar is.

Ben jij toe aan weer een nieuw deel binnen deze reeks en kan je dus niet wachten tot we meer te weten krijgen over deze titel? Laat het weten in de comments.

Bron: vg247.com

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch