Menu Premium

Philip Earl nieuwe Europese baas Activision

Karim Shehata 04/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision Blizzard mag op het moment één van de grootste game-bedrijven genoemd worden. Met franchises als Call of Duty, Warcraft, Destiny en Overwatch heeft het bedrijf duidelijk goud in handen. Nu heeft er aan de Europese kant van Activision echter wel een verschuiving plaatsgevonden. Philip Earl lost Steven Young namelijk af als de executive vice president van Activision International.

Hierdoor draagt hij vanaf nu de verantwoordelijkheid voor het uitgeven van games in Europa, maar ook in het Midden-Oosten, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Japan. Steven Young is echter niet weg bij Activision, want hij heeft zelfs een promotie gekregen. Young is nu namelijk executive vice president bij Activision Publishing in Santa Monica. Ook Philip Earl heeft al een rijk verleden bij Activision, waar hij in 2008 voor het eerst binnenkwam.

Naar alle waarschijnlijkheid merken wij helemaal niets van deze verschuiving, gezien er voor Activision op dit moment geen enkele reden lijkt te zijn om de strategie te veranderen. Dit jaar kun je van Activision onder meer een nieuwe Call of Duty verwachten, naast een grote update voor Destiny in de herfst van dit jaar.

Bron: MCV

Philip Earl nieuwe Europese baas Activision

Philip Earl nieuwe Europese baas Activision

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch