Menu Premium

Phil Spencer: Xbox gaat aanwezig zijn tijdens E3 2020

Lars Leeftink 14/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werd officieel bekend dat PlayStation voor het tweede jaar op rij niet aanwezig zal zijn tijdens de E3. Phil Spencer zag vervolgens zijn kans schoon om via Twitter bekend te maken dat Xbox wel gewoon aanwezig zal zijn in LA.

Xbox aanwezig tijdens E3 2020

Het zal geen grote verrassing zijn, want zelfs vorig jaar (tijdens het zogenaamde tussenjaar) was er amper tot geen aarzeling. Dit keer lijkt er iets meer aarzeling te zijn geweest, maar blijkbaar is het nieuws omtrent de afzegging van PlayStation reden genoeg voor Phil Spencer om nog een poging te wagen het evenement zonder de aanwezigheid van Sony/PlayStation te domineren. En dat moet dan gebeuren met games, games en games. Want dat is wat de Xbox Series X, die bij launch geen exclusieve titels zal bevatten, nodig gaat hebben om PlayStation in te halen en tijdens de ‘next gen console war’ te verslaan.

PlayStation opnieuw niet aanwezig

Voor het tweede jaar op rij gaat PlayStation dus tijdens de E3 uitblinken door er niet te zijn. Althans, dat hopen ze. Want vorig jaar bleek het een goede zet te zijn gezien de geringe content die PlayStation kon tonen aan het publiek. En andere developers bleken hier tijdens het evenement ook last van te hebben. Er werd verwacht dat, gezien het feit dat PlayStation zijn console nog officieel moet aankondigen en ook nog veel titels voor deze console geopenbaard moeten worden, ze aanwezig zouden zijn. Maar PlayStation heeft besloten zijn eigen plan te trekken en de invulling dus zelf te bepalen. En of dat, net zoals vorig jaar, goed gaat uitpakken? Daar gaan we de komende maanden achter komen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch