Menu Premium

Phil Spencer: “Xbox All Access is cruciaal voor de Xbox Series X launch en generatie.”

Dansky 25/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de E3 loze maand zijn er meer dan genoeg persconferenties die gehouden worden. Eén daarvan was Gamelab Live. Normaal gesproken wordt dit evenement in Barcelona gehouden maar door de huidige stand van zaken ging dat natuurlijk niet door. Een van de sprekers die bij Gamelab Live zijn verhaal kwam doen was Phil Spencer. En Phil heeft laten weten dat Xbox All Access cruciaal is voor de launch, en voor het succes van gehele generatie, van de Xbox Series X.

Xbox Series X gaat voor totale immersie

In het interview ging het niet alleen over Xbox All Access natuurlijk. Men is nieuwsgierig naar welke ervaring de Xbox Series X gaat brengen. Sony heeft natuurlijk al laten zien wat zij kunnen en nu moet Xbox op de proppen komen met iets vets. Phil zei dat de next gen ervaring vooral zal worden gevoeld in solide frames-per-second en kortere laadtijden. Dat tweede kennen we, met name van Sony met hun super snelle SSD. Dat eerste hopen we, want wat er gebeurde met Assassin’s Creed Valhalla willen we liever niet nog een keer zien.

Xbox All Access is crucial voor de volgende generatie

In huidige tijd heeft niet iedereen het meer zo breed als vorig jaar. Ook Phil weet dit en de strategie van Xbox is hier dan ook op ingesteld. Zoals hij al eerder zei draait de strategie van Xbox niet om de verkoop van consoles. Hierin werd ook al Xbox All Access gemeld als de go-to manier om mensen toch een Xbox in huis te laten halen. Nu heeft hij nog eens extra benadrukt dat het Xbox All Access programma cruciaal is voor de Xbox Series X launch alsmede de gehele generatie. Puur op service gericht dus.

Opzich klinkt dit natuurlijk als een prima deal. Mocht je geen honderden euro’s hebben rondslingeren om een gloednieuwe Series X te kopen, met eventueel een nieuwe TV, en natuurlijk de games dan is Xbox All Access een prima manier. Startende vanaf 20 dollar kan je al een setje in huis halen. Maar dan moet je wel willen kiezen voor Xbox. En dat doet men met de games natuurlijk. In juli gaat het offensief van Xbox van start, en dan gaan we zien of de strategie van Xbox zin heeft, of niet.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch