Menu Premium
Loading...

Petje af voor Super Mario Odyssey

Rens van Nerum 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Super Mario is aangekondigd tijdens de Nintendo Switch livestream! De nieuwe titel in de Mario-reeks heeft de naam Super Mario Odyssey gekregen en ziet er gruwelijk uit!

Iedereen had al het vermoeden dat er een nieuwe Super Mario titel aan zat te komen sinds de launch trailer van de Nintendo Switch. Hierin zagen we dat er op de Switch gespeeld werd met een Super Mario game, echter was het toen nog niet duidelijk of dit een officiƫle titel was of een tech-demo. Die vraag is nu beantwoord in de vorm van Super Mario Odyssey.

Tijdens de trailer die ons werd getoond zagen we Mario in verschillende werelden, waaronder een realistische stad met realistische mensen. Dit is iets wat nog niet eerder vertoond is in een Super Mario game. Ook zagen we een soort sneeuwstad, een enorme rimboewereld en een woestijnwereld voorbij komen. We zagen ook dat Bowser het weer op Peach gemunt heeft en een soort pimp-outfit draagt.

Misschien het meest interessante aan de reveal van Super Mario Odyssey zijn de tools die Mario gebruikt. De eerste die werd vertoond was de manier waarop Mario rondreist tussen de werelden. Dit doet hij namelijk op een soort vliegend huisje waar een groot windzeil uitkomt en zijn deuren opent voor Mario wanneer hij landt.

Maar het grootse mysterie was toch wel de cap van Mario. Aan het einde van de gameplay trailer verschenen 2 ogen uit de cap van Mario. Verder is hier nog niet veel bekend over maar weten we wel dat dit een nieuwe buddy van Mario zal zijn tijdens de game. Eerder zagen we Mario al eens rondrennen met een buddy genaamd F.L.U.D.D. in Super Mario Sunshine. Of dit weer hetzelfde principe zal zijn weten we niet maar we zijn natuurlijk wel heel benieuwd!

De game is aangekondigd ergens rond het najaar van 2017. Ben jij hyped voor de nieuwe Super Mario Game? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch