Menu Premium

Peter Moore de nieuwe grote baas bij EA?

Gamekings Redactie 11/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een behoorlijk groot gerucht achter de schermen bij EA. Nou zijn wij natuurlijk niet de Story of Privé, maar dit wilde we niemand onthouden. Het ziet er namelijk naar uit dat de huidige CEO van EA, John Riccitiello, plaats zal moeten maken voor een andere grote naam: Peter Moore.

Dit alles zou vooral te maken hebben met kelderende aandelen en dat is niet de bedoeling. Peter Moore zou voor de omschakeling moeten zorgen. Misschien zegt de naam van Peter Moore je wel iets, zeker als je een FIFA fanaat bent. Want het was deze meneer die vooraan stond en staat als het om EA Sports’ paradepaardje FIFA gaat. Zijn grootste wens voor FIFA was om een gemiddelde metacritic score van hoger dan 90 te krijgen. En het is ze gelukt ook.

Dat Peter Moore een vlotte babbel heeft is niet alles. Hij lijkt echt begaan met de productie van EA Sports games. Als de man het voor het zeggen krijgt als baas van EA, dan mogen we best het één en ander verwachten. Hij nam de kritiek die er vanuit de consument op FIFA was namelijk hoog op en zocht de discussie via forums. Met FIFA 12 hebben ze naar mijn mening toch een goede footy op de mat gelegd.

Of het bij een gerucht blijft of waarheid gaat worden, weten we na deze maand. Op 30 juli staat er namelijk een meeting binnen de burelen van EA gepland. Mocht je nog een betere opvolger weten, dan is het nu tijd om in de pen te klimmen en EA je curriculum toe te sturen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch