Menu Premium

PES 2017 heeft vanaf vandaag een Trial Editie

Tim Koelen 24/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Pro Evolution Soccer-serie heeft nog altijd veel last van de grote concurrent FIFA. Voor mensen die toch benieuwd zijn naar deze voetbalgame van Konami is er nu goed nieuws. PES 2017 komt met een Trial Editie.

Het klinkt eerder als een veredelde demo, maar de Trial Edition van de nieuwste Pro Evo heeft genoeg te bieden om de game uit te proberen. Bovendien is er geen tijdslimiet gebonden aan het spelen van de verdunde versie van PES 2017. De PES 2017 Trial Edition bevat de volgende gelicenseerde teams: Arsenal, Atlético Madrid, Barcelona, Boca Juniors, Corinthians, River Plate, Flamengo en het Duitse en Franse nationale elftal.

De Trial Edition lijkt vooral geïntroduceerd te worden vanwege de aankomende PES League. In deze modus kan je online spelen en Konami lijkt hiermee de eSports-scene in te duiken. Vanaf december zullen er via PES verschillende online evenementen worden gehouden. Naast de PES League die je online kan spelen is ook de offline Exhibition Mode en Skills Training speelbaar.

JJ en Karim hebben Pro Evolution Soccer 2017 uitgebreid gespeeld, de review van de game kan je hier vinden. De PES 2017 Trial Edition is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PC. Morgen komt de Trial uit voor Xbox One.

Ben jij wel benieuwd naar PES 2017 en lijkt dit je de uitgelezen kans om de game te checken? We horen het graag van je in de comments!

 

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch