Menu Premium

PES 2017 aangekondigd voor PC, PS4 en Xbox One

Suzanne de Jong 25/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn een aantal games waarvan we elk jaar weer een nieuw deel kunnen verwachten, en Pro Evolution Soccer (PES) is daar éen van. Zojuist heeft Konami dan ook PES 2017 aangekondigd, te weten voor zowel de huidige generatie als óók de Xbox 360 en PlayStation 4. Een exacte datum is nog niet vrijgegeven, maar de planning staat nu op herfst 2016.

Konami liet weten diverse dingen te verbeteren met de 2017 versie van PES. Zo wordt de controle die je hebt over de spelers vernieuwd, krijgen de keepers betere en mooiere animaties en wordt het systeem waarmee je passt verbeterd. Daarnaast worden de visuals opgepoetst en krijgen de spelers vele nieuwe animaties. Compleet nieuw is de komst van een adaptive AI die er meer voor gaat zorgen dat de AI in de game je mee op sleeptouw neemt binnen een potje voetbal.

Dit weekend zijn er in Milaan PES Leauge World Finals 2016 waarbij de nieuwe game nader zal worden onthuld. Heb jij al zin in een vers potje PES, met nieuwe functies en meer grafische pracht? Met welk team zal jij je eerste PES 2017 potje aandurven? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch