Menu Premium

Peggle 2 verschijnt op 7 mei op de Xbox 360

Gamekings Redactie 04/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Xbox One kunnen we al drie maanden aan de slag met Peggle 2. Nu komt PopCap eindelijk met een datum voor een andere console, want Peggle 2 verschijnt op 7 mei op de Xbox 360. Dat wordt dus lekker puzzelen geblazen!

We hoorden voor het eerst iets over Peggle 2 tijdens de E3 2013, waar de game werd aangekondigd tijdens de EA-persconferentie. De game is het beste te omschrijven als een groot uitbreidingspakket van het eerste deel in de serie. Deze nieuwe game zit dan ook vol met nieuwe levels en uitdagingen. De Xbox One-versie van Peggle 2 is al sinds 9 december beschikbaar en al sinds tijden wordt er geroepen dat ook de Xbox 360-versie eraan zit te komen. Drie na de release op de Xbox One, weten we eindelijk wanneer ook de Xbox 360-bezitters de slag kunnen met deze arcade-achtige puzzel-game. De Xbox 360-versie zal beschikken over een multiplayer dual-modus om het op te nemen tegen je vrienden naast je op de bank, of om één-of-andere chinees aan de andere kant van deze aarde flink te ownen met een puzzel. De dual-modus is vanaf vandaag ook beschikbaar op de Xbox One. Je kan dus lekker aan de buis gekluisterd blijven zitten. Volgens critici is de game zeer goed, maar er zijn wel een aantal minpuntjes op te noemen. Zo is de game hier en daar niet helemaal goed gekalibreerd en kom je soms tijdens het gamen voor verrassingen te staan. Of de Xbox 360-versie deze problemen ook zal kennen, is nog niet bekend

Peggle 2 is vanaf 7 mei verkrijgbaar voor op de Xbox 360. Mocht je dit te lang vinden, dan kan je ook aan de slag op de Xbox One. Dan moet je natuurlijk wel eerst een Xbox One zien te scoren, maar de echte fans zullen dit vast al gedaan hebben.

Peggle 2 verschijnt op 7 mei op de Xbox 360

Peggle 2 verschijnt op 7 mei op de Xbox 360

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch