Menu Premium

Plants vs. Zombies wordt timed-exclusive voor de Xbox One

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De niet al te grote game-ontwikkelaar PopCap staat al jaren bekend om hun smartphone-games. Tijdens de Microsoft persconferentie op de E3 2013 hebben we al een klein beetje van hun Plants vs. Zombies: Garden Warfare gezien en het zag er verbazend goed uit. De game zouden eerst uitkomen op de Xbox One, de Xbox 360 en de PlayStation 3. We hadden het al een klein beetje zien aankomen, maar Plants vs. Zombies wordt timed-exclusive voor de Xbox One.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare is een ambitieus project van PopCap. Het is namelijk een behoorlijke stap om ineens een game te gaan ontwikkelen die normaal gesproken op je smartphone gespeeld wordt. Gelukkig hebben ze dan ook hun grote broertje EA erbij gehaald om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Plants vs. Zombies heeft als app al vele verkooprecords verbroken en nu Plants vs. Zombies 2 uit is gekomen, kan iedereen verder met het Plants vs. Zombies-avontuur. Plants vs. Zombies: Garden Warfare is echter een totaal andere tak van sport. De game is namelijk een third-person-shooter en Tower Defense-game. Deze combinatie wordt niet vaak gebruikt en dat maakt het extra interessant. Daarnaast is verteld door Microsoft dat óók Peggle 2 tijdelijk exclusief op de Xbox One verschijnt. Over deze game is helaas nog niet zoveel bekend. Tijdens de E3 persconferentie is, buiten de naam, niet meer naar buiten gebracht. De van origine smartphone-game is bij menig puzzelaar een begrip, maar wat deze game verder gaat brengen is nog niet bekend. Net als bij PvZ: Garden Warfare zal ook deze game waarschijnlijk afwijken van het origineel. Als daar net zo’n stoere game uit naar voren komt, vinden wij dat natuurlijk helemaal niet erg!

Zowel van Peggle 2 als Plants vs. Zombies: Garden Warfare zullen we meer gaan zien tijdens deze Gamescom. Peggle 2 zal op de launch-day van de Xbox One al te verkrijgen zijn. Garden Warfare zal nog even moeten wachten tot verderop in het jaar. Iets waar we natuurlijk met smart op wachten.

Plants vs. Zombies wordt timed-exclusive voor de Xbox One

Plants vs. Zombies wordt timed-exclusive voor de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch