Menu Premium

WG Labs kondigt de futuristische top-down shooter Hybrid Wars aan

Joep Omes 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We waren al bekend met drie werelden bij Wargaming: die van tanks, warships en warplanes. WG Labs, de ontwikkel- en researchafdeling van het bedrijf achter deze drie populaire games kondigt de futuristische top-down shooter Hybrid Wars aan.

Hybrid Wars stort je in een toekomst waar je een fiks arsenaal aan wapens tot je beschikking krijgt om alles en iedereen in je weg omver te knallen. Het is het jaar 2060 en jij speelt een huurling die voor de hoogste bieder – veelal enorme bedrijven – over heel de wereld dood en verderf zaait. Ondanks dat de game zich afspeelt in de toekomst, brengt het de nostalgie van de klassieke top-down shooters uit de jaren ’90 met zich mee.

De studio achter deze game is Extreme Developers. Dit team is ontstaan uit een enthousiaste groep Quake-fans, die elkaar hebben ontmoet door programmeren en mods uitwisselen. Ze zijn naar eigen zeggen altijd geïnspireerd geraakt door het succes van Wargaming, waar WG Labs onderdeel van is.

Hybrid Wars is het schoolvoorbeeld van een game waarin je lekker over de top kunt gaan in de wijze waarop jij de vijandelijke robots de grond in ramt, opblaast en aan stukken knalt. Je hebt assault mechs, tanks, boten, helikopters en een enorme verzameling wapens. Bovendien kun je met drie verschillende helden je weg gaan door zeven verschillende open wereld warzones, waar je meer dan 50 verschillende soorten vijanden tegenkomt.

Hybrid Wars moet dit jaar nog uitkomen voor PC, Mac OS X en Linux. Ben jij helemaal klaar om in het wilde weg om je heen te gaan maaien? Denk je dat deze game een succes zal worden? Laat het weten!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch