Menu Premium
Loading...

Verdien bakken met geld in Mafia 3 Inside Look – Making Money

Joep Omes 21/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week woensdag namen de bazen achter Mafia 3 je al mee voor een kijkje in New Bordeaux, de wereld waar je over een paar weken met Lincoln Clay doorheen mag gaan raggen. Omdat ze weten dat de fans staan te trappelen om los te gaan, krijgen we nog een tipje van de sluier! Dit keer is te zien hoe we bakken met geld gaan verdienen, in deze Mafia 3 Inside Look – Making Money.

Geld is voor iedereen belangrijk, maar als je missie is om de gehele Italiaanse Maffia van New Bordeaux uit te schakelen uit wraak voor de moord op de mensen die jij als je familie beschouwde, heb je er een boel van nodig. Onze antiheld Lincoln heeft daarom verschillende mogelijkheden om dollars binnen te harken. Hij kan natuurlijk individuele gangsters uitschakelen voor het beetje geld dat zij hebben, maar hij kan het ook grootser aanpakken. In deze video leggen de ontwikkelaars uit hoe je het criminele ecosysteem naar je hand kunt zetten en zo over langere periodes meer geld kunt verdienen.

Als jij een racket boss kunt ‘overtuigen’ om zich bij jou te scharen, verdien je veel geld, maar dit komt geleidelijk binnen. Kun jij je niet inhouden en leg je de arme stakker om, krijg je minder geld, maar wel meteen. Wil jij weten hoe dat eruit ziet? Check dan deze Mafia 3 Inside Look – Making Money.

Mafia 3 komt 7 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Kun jij nog wachten? Of heb je geen geduld en ben je meer van het snelle resultaat? Gooi het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch