Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online krijgt naast The Dark Brotherhood ook totale openheid

Joep Omes 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Moordenaars kunnen hun lol op, aankomende dinsdag komt er namelijk nieuwe DLC voor The Elder Scrolls Online! The Dark Brotherhood maakt ook in de online versie van de populaire serie haar opwachting. Deze DLC gaat gepaard met een update die het quest-systeem flink op de schop neemt.

De sekte hanteert een simpel verdienmodel: als jij de Night Mother vraagt jouw vijand te vermoorden, zal het zo geschieden. Spelers worden ook nu weer uitgenodigd om te moorden voor Sithis. In Tamriel is niemand veilig. Sluit je aan bij de Brotherhood en ook jij zal een meester sluipmoordenaar worden.

Naast de nieuwe DLC voor The Elder Scrolls Online worden er nog steeds technische updates doorgevoerd. Bethesda gaat de game beter schalen, zodat wie je ook bent, waar je ook begint, je overal heen kunt in Tamriel. Waar je in singleplayer Elder Scrolls-games altijd overal quests kon doorlopen, was je bij de online variant gebonden aan zones per level. Dit is vanaf nu in het verleden, want voortaan schalen de quests met jou mee, ongeacht welk level je bent.

Speelde jij al Elder Scrolls Online? Was je al niet weg te slaan uit Tamriel? Of is dit die update waardoor jij je weer helemaal laat opslokken? Vertel het ons!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch