Menu Premium

Jake Gyllenhaal krijgt de hoofdrol in The Division film

Joep Omes 02/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe groot jouw televisie ook is, The Division komt ook naar een nog groter scherm. Ubisoft heeft vandaag de filmversie van de open world game aangekondigd en Jake Gyllenhaal krijgt de hoofdrol.

Samen met Jessica Chastain, die we bijvoorbeeld kennen uit Interstellar, gaat hij naast acteren ook meewerken aan de ontwikkeling van deze The Division film. De productiemaatschappijen van beide sterren zijn betrokken bij dit project. Zoals de meeste gamers inmiddels wel weten, zijn in het verhaal de straten van New York getroffen door een virus. Ubisoft vertelt ons dat voor vele verhalen over liefde, verlies, bedrog en helden heeft gezorgd, maar het verhaal van de film is nog onduidelijk.

The Division film is niet het eerste project wat Ubisoft ontwikkelt voor de bioscoop. Deze december komt de filmversie van Assassin’s Creed naar je toe, waarin Michael Fassbender de show steelt. In 2010 speelde Gyllenhaal ook al de Prince of Persia in The Sands of Time. Bovendien is Ubisoft zich aan het opmaken voor de verfilming van de titels Ghost Recon, Watch Dogs, Rabbids en Splinter Cell; maar we weten nog niet in welk stadium deze projecten zich bevinden. Er wordt al wel gespeculeerd over de rol van Sam Fischer in Splinter Cell: Tom Hardy zou deze moeten gaan vertolken.

Ga jij deze film checken, of sla je deze liever over? Wat vind jij van het verfilmen van games? Laat het ons weten!

Bron: Eurogamer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch