Menu Premium
Loading...

Halo Wars 2 beta knalt vanavond nog naar jouw Xbox One

Bas Boudewijn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee dagenĀ geleden verschenen er op het internet al verschillende berichten dat we wellicht al snel aan de slag konden gaan met de nieuwe Halo Wars-game. Dit gerucht bleek zodanig waar dat jij zelfs vanavond nog aan de slag kunt gaan met de Halo Wars 2 beta!

Zo’n zeven jaar geleden konden we voor het eerst genieten van een nieuwe manier om het Halo-universum aan te pakken. Een RTS in topdown-view in plaats van een shooter in first-person, een overgang die destijds voor verschillende Halo-fans voor de nodige verwarring zorgde. Mocht je die game nu niet gecheckt hebben en toch de nieuwste titel in de Halo serie willen uitpluizen, kun je de komende twee weken aan de slag met de Halo Wars 2 beta voor Xbox One en Windows 10.

In Halo Wars 2 speel je met The Spirit Of Fire en haar commandant Captain Cutter. In verschillende RTS-battles probeer je The Banisced, een nieuwe factie binnen de Halo-serie. Hun leider Atriox, een brute man met trekjes van onder andere een gorrilla, zal er in de epische battles met zijn enorme leger alles aan doen omĀ jou de kop in te drukken.

Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met Halo Wars 2? Dat hoeft ook niet! Ren nu naar jou Xbox One toe en laat ons in de comments weten wat jij er van vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch