Menu Premium

Football Manager 2017 komt uit in november

Mark Hoogland 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voetbal is veel meer dan een spelletje waarin 22 multimiljonairs anderhalf uur met een balletje bezig zijn. Achter de spelers en wedstrijden schuilt een bikkelharde zakenwereld die we al decennia lang kunnen beleven in de Football Manager-serie. Vandaag werd bekend dat het nieuwste deel, Football Manager 2017, op 4 november van dit jaar zal verschijnen.

In Football Manager beheer jij een voetbalteam op weg naar de absolute top. Zo’n beetje elke beslissing ligt in jouw handen: transfers, opstellingen en tactieken, omgang met de media, het welzijn van je spelers en ga zo nog maar even door. Football Manager 2017, vanaf vandaag te pre-orderen op Steam, bevat meer dan 2500 teams en 500.000 bestaande spelers en stafleden om te contracteren.

Naast de reguliere game krijg je bij aanschaf ook Football Manager Touch 17 erbij. Dit is een meer gestroomlijnde, tactiek-en-transfer-variant van de game, die overigens ook los verkrijgbaar zal zijn. Ook leuk: wie nu al een bestelling plaatst voor Football Manager 2017, zal toegang krijgen tot de bèta van de game. Deze zal grofweg twee weken voor de officiële release van start gaan.

Football Manager 2017 verschijnt dus op 4 november voor PC, Mac en Linux. Ga jij je management-skills loslaten op deze game, of sta je liever zelf op het veld? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch