Menu Premium
Loading...

Diablo III krijgt een nieuwe class, The Necromancer

Tim Koelen 04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwste class voor Diablo III leek deze week al gelekt. Toen plaatste Blizzard per ongeluk een foto met als ondertitel ‘Necromancer’, waar we je woensdag al over berichtten. Het gerucht blijkt nu dus werkelijkheid, want de Necromancer komt naar Diablo III.

Ben jij in het bezit van zowel Diablo III én de expansion ‘Reaper of Souls’ voor PC of de ‘Ultimate Evil Edition’ voor PlayStation 4 en Xbox One, dan kan je volgend jaar aan de slag met de Necromancer. Een exacte datum van release is nog niet gegeven. Check de trailer hierboven voor meer info over de Necromancer.

Daarnaast komt er nog meer content naar Diablo III, want bij Blizzard zijn ze druk bezig om de content uit de allereerste Diablo te brengen naar de huidige game, in verband met het 20-jarige bestaan van Diablo. Alle 16 levels zullen een make-over krijgen en ook alle 4 de bosses zullen terugkeren uit deze klassieker. Heb je de bodem bereikt van de dieptes van de kathedraal, dan zal ook deze keer Diablo op je wachten om je te vermorzelen. Mocht je deze levels op een klassiekere manier willen benaderen, dan is er de original-graphics optie, waarbij je de pixelachtige Diablo-gameplay terugkrijgt inclusief de 8-graden besturing.

De Anniversary Patch – The Darkening of Tristram zal aankomende week verschijnen op de Public Test Realms van Blizzard, en zal daarna verschijnen voor alle spelers van Diablo. Als laatste komen er ook twee gloednieuwe zones naar Diablo III. De nieuwe zones schuilen onder de namen ‘Shrouded Moors’ en ‘Temple of the First Born’, en komen pas in 2017 in de nieuwe expansion.

Kan jij niet wachten om de oude content van de eerste Diablo te spelen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch