Menu Premium
Loading...

De Champions of Anteria komen kennis met je maken in deze trailer

Joep Omes 07/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij al eens in Anteria geweest? Nee? Mooi! Er staan namelijk vijf Champions te trappelen om je mee te nemen op reis door het fabelachtige koninkrijk! In een eerste trailer wierpen we al een blik op de wereld van Champions of Anteria, een real-time strategiegame met tactische en RPG elementen. In deze nieuwe trailer komen de Champions zelf kennis met je maken!

De vijf Champions zijn vrolijke, excentrieke krijgers die het koninkrijk Anteria willen bevrijden van de plaag aan monsters en magische wezens. Ze hebben elk hun eigen speciale krachten en iedere Champion heeft zijn eigen element. Vargus de ridder vecht met metaal, Brother Anslem, de – veganistische – monnik, vecht met de bliksem. Nusala de boogschutter heeft de natuur aan haar zijde, terwijl Oona de krijger de monsters neersabelt met water. Baltasar de dwaler schiet op zijn vijanden met vuur.

De game komt op 30 augustus uit op de PC, maar als jij net als de vijf helden al staat te springen om Anteria te bevrijden, kun je de game alvast pre-orderen. Er zijn twee versies beschikbaar, de standaard editie en de Gold editie, waarbij de Season Pass, de digitale soundtrack en speciale DLC – waaronder twee extra vrij te spelen Champions – zijn inbegrepen. Check dus snel de trailer, en wie weet ren jij op 30 augustus al door Anteria!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch